Automagazin.sk
Oficiálne stránky najčítanejšieho motoristického magazínu na Slovensku


Čaká (aj) na vás: AUTO MAGAZÍN a Profi auto č. 10/2017

AUTO MAGAZÍN a Profi auto, najčítanejší motoristický časopis na Slovensku, prichádza s desiatym tohtoročným číslom! Môžete si ho teraz kúpiť v predajniach tlače na celom Slovensku!

Najnovšie číslo 10 / 2017  je ako vždy bohaté na pestré témy súvisiace s motorizmom u nás i v celosvetovom kontexte.Prinášame podrobnú reportáž z finále aktuálneho ročníka súťaže Vodič roka 2017! Samozrejme, vrátane kompletných výsledkov i názorov finalistov.

Rovnako nemôže chýbať detailná reportáž našich redaktorov z Frankfurtského autosalónu 2017, ktorý sa skončil len pred pár dňami.

Nájdete tu dôležité novinky, aj top výber našich kolegov.Aj v tomto čísle pokračuje súťaž VYBER TOP ČERPAČKU ROKA 2017! AUTO MAGAZÍN prináša okrem kvanta iných materiálov mnoho testov najaktuálnejších automobilov.

Vyberám z nich námatkou: porovnávame tri verie Hyundaia Ioniq (hybrid, plug-in hybrid a elektromobil) ako test mesiaca nájdete zážitky s exkluzívnym a atraktívnym Mercedes-Benz V 250d Marco Polo, ďalej testujeme divoký Abarth 595 Competizione, BMW M4 M COMPETITION, Opel Crossland X 1,6 CDTi, Škoda Kodiaq 1,4 TSI ACT 4×4, Land Rover Discovery 2,0 SD4, Renault Zoe a mnoho ďalších.

Rôznou formou predstavujeme desiatky ďalších noviniek, napr.: Opel Grandland X, Lexus LC, Volkswagen Polo, Mercedes-AMG GT a mnoho ďalších.Ako vždy venujeme priestor aj ďalšiemu aktuálnemu motoristickému športu, rozhovorom s významnými ľuďmi nielen z automobilovej branže.

Zelené strany ponúkajú podrobnú informáciu o začínajúcom zdieľaní elektromobilov v Bratislave a Trnave. V rubrike Dizajn vás nepochybne zaujmú tvary štúdie Smart vision EQ fortwo.Zostávame verní tomu, čo znamená označenie „magazín“: prečítate si cestopisnú reportáž z fjordami poprepletaného, čistučkého Nórska. Nechýbajú názory, vylúštiť si môžete krížovku, zasmiať sa na kreslenom vtipe…

Profi Auto testuje Hyundai H-1, predstavuje nový systém Mercedes-Benz Fleetboard aj novinky koncernu Daimler zo sféry autobusov, zaujímavé koleso so “sebaobranou” proti výtlkom, atď.

AUTO MAGAZÍN č. 10 / 2017 si už môžete kúpiť v predajniach tlače na celom Slovensku! Želáme vám príjemné čítanie…

Auto magazín a Profi auto je podľa aktuálneho prieskumu najčítanejším motoristickým časopisom na Slovensku. Ďakujeme Vám za priazeň a urobíme všetko preto, aby ste nám ju zachovali aj v budúcnosti! 

 

Pridať komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená.

Odoslaním vyjadrujete súhlas s podmienkami Ochrany osobných údajov